SCANDAL NOVINE! David pravi dete Ani Korać! Lunin intervju iz Zadruge: Kija je bila u pravu za sve vezano za Slobu! Preokret kod Karleuše i Duška: Ko će živeti u vili od 2 milionaOTKRIVAMO ŠTA SE DESILO U TUŠ KABINI – DAVID PRAVI DETE ANI KORAĆ!
Ubeđuje je: To će nas spasiti od Aleksandre

ŠOKANTNA LUNINA ISPOVEST IZ ZADRUGE – LUNA: KIJA JE BILA U PRAVU ZA SVE VEZANO ZA SLOBU!

PREOKRET KOD JK I DUŠKA – KO ĆE ŽIVETI U VILI OD 2 MILIONA EVRA NA DEDINJU!
Plus!Kako je Karleuša oterala Šerifovićku iz Zvezda Granda
plus! Novi rat između JK i Maye Berović

Bivša devojka: ZOLA MI JE NAPRAVIO DETE, PA POBEGAO! MILJANA, BEŽI DOK JOŠ MOŽEŠ!

ISPOVEST DRUGARICE: KAKO JE DRAGANA KORISTILA BOGATAŠE I UZIMALA IM NOVAC

: Nadam se da će Darko iskoristiti drugu šansu!

ŠOK FOTKE: Gole grudi Ane Korać!

Vratila se u Srbiju: Došla zbog Zadruge iz Amerike!

FOTO: Gole grudi i dlakava maca učesnice Zadruge!

ŠOK TAJNA: Kako je Šabanov unuk umešan u aferu VRANJEŠ!

FOTO: Jahanje i međunožje – ovog puta pod reflektorima!

Zadrugarka krije vezu sa Darkom Lazićem!

View this post on Instagram

Kupite SCANDAL! DAVID PRAVI DETE ANI KORAĆ – Samo će nas to spasiti od Aleksandre!  PREOKRET KOD JK I TOŠIĆA: Ko će živeti U VILI NA DEDINJU! Luna poručila iz Zadruge: KIJA JE BILA U PRAVU ZA SVE VEZANO ZA SLOBU! (VIDEO) . . SCANDAL! u novom broju donosi TAJNI PLAN David pravi Ani dete da bi oterao Aleksnadru. Ko će živeti u vili od dva miliona na Dedinju koju je kupio Duško Tošić i šta je Luna priznala u intervjuu za SCANDAL! iz Zadruge! . OTKRIVAMO ŠTA SE DESILO U TUŠKABINI DAVID PRAVI DETE ANI KORAĆ! Ubeđuje je: To će nas spasiti od Aleksandre . Bivša devojka: ZOLA MI JE NAPRAVIO DETE, PA POBEGAO! MILJANA, BEŽI DOK JOŠ MOŽEŠ! . ISPOVEST DRUGARICE: KAKO JE DRAGANA KORISTILA BOGATAŠE I UZIMALA IM NOVAC . PREOKRET KOD JK I DUŠKA KO ĆE ŽIVETI U VILI OD 2 MILIONA EVRA NA DEDINJU! Plus! Kako je Karleuša oteralaŠerifovićku iz Zvezda Granda plus! Novi rat između JK i Maye Berović . ŠOKANTNA LUNINA ISPOVEST IZ ZADRUGE LUNA: KIJA JE BILA U PRAVU ZA SVE VEZANO ZA SLOBU! . Ana Sević: Nadam se da će Darko iskoristitidrugu šansu! . . OTKRIVAMO JOŠ I OVO! . . ŠOK FOTKE: Gole grudi Ane Korać! . Vratila se u Srbiju: Došla zbog Zadruge iz Amerike! . FOTO: Gole grudi i dlakava maca učesnice Zadruge! . ŠOK TAJNA: Kako je Šabanov unuk umešan u aferu VRANJEŠ! . Muž folk zvezde u teškoj depresiji! . FOTO: Jahanje i međunožje – ovog puta pod reflektorima! . Zadrugarka krije vezu sa Darkom Lazićem! . Još puno ekskluzivnih informacija i šokantnih paparazzo fotografija sa mora iz noćnog života, skandala, svađa… Sve ono što su poznati hteli da sakriju prošle nedelje od vas pročitajte samo u vašem omiljenom, najtiražnijem i najčitanijem tabloidu SCANDAL! . . #scandal #scandaltabloid #scandalmagazin #scandalrs #jk #david #daviddragojevic #zadruga #anakorac #zadruga2 #kijakockar #lunadjogani #luna #slobaradanovic #sloba #miljanakulic #marijakulic #dragana #anasevic #zola

A post shared by SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) on

TV PLUS! u novom broju donosi šokantna otkrića: ZAŠTO SLOBODA I VOJIN DUGO NISU DOBILI DECU! Zbog čega je majka maltretirala tursku glumicu Nur i kako joj je upropastila detinjstvo! Poznati glumac Jigit prebijen u Istanbulu zbog tuđe devojke! Turska u suzama: Fikret teško bolestan! Srba Subotić: Aleksandra, vrati se kući! Ne čekaj da te Biljana najuri! Miloš Biković otkriva sve o prijateljstvu sa Putinom! Sofija Rajović otkriva kakva će biti Ceca u nastavku serije Istine i laži! Dušica Jakovljević otvoreno priča o eksploziji koja joj je podmetnuta! Otkrivamo istinu: Evo zašto se JK krije od svih!


Povezane Najnovije vesti