ZADRUGA – NAJNOVIJE VESTI: Ušao Ervin, a izbačen je…UŠAO JE U ‘ZADRUGU’ I ODMAH BACIO OKO NA LUNU!

od preksinoć je postao novi učesnik rijalitija “Zadruge 2”. On je pre ulaska u Belu kuću naglasio da je već bacio oko na Lunu Đogani i da će dati sve od sebe da joj se približi i da je osvoji.

Ervin trenutno radi kao model, a pojavio se i u spotu našeg slavnog pevača Harisa Džinovića i to za pesmu “Još sam neko tvoj”.

Tokom prethodne večeri u Beloj kući su održane nominacije. Zadrugarka koja je nominovana za izbacivanje od strane ukućana bila je Dragana Mitar, a publika je najmanje glasova dala Gibi Vasiću.

Njih dvoje su za razliku od prethodnih nedelja proveli noć u zatvoru. Ognjen Amidžić je na iznenađenje svih ukućana zadrugarima saopštio da nijedno od njih dvoje neće napustiti velelepno imanje u Šimanovcima.

Zadrugari su bili presrećni zbog ove odluke, pa su ih grlili, ljubili, a jedino što se čulo jesu reči podrške.

Kada zadrugari saznali da večeras niko od njih neće biti izbačen, u Beloj kući je sve odisalo harmonijom i raspoloženjem. U studiju su naročito oduševljeni bili Mika i Rade Vasić koji su presrećni zbog Gibinog ostanka u rijalitiju.

Kako je Veliki šef pun iznenađenja, on je odlučio da Mika i Giba zamene svoje uloge na nedelju dana, a to je Dušica Jakovljević saopštila Miki, zbog čega se on i te kako obradovao.

Veliki šef je odlučio da tebi da tajni zadatak. Otići ćeš u Rajski vrt, srešćeš se sa Gibom. Ti ćeš ostati tamo, a Giba će nam se pridružiti u studiju. Tamo ćeš provesti sedam dana, a ukoliko nijedan zadrugar ne primeti da ste se vas dvojica zamenili, obojica ćete postati ravnopravni učesnici rijalitija – saopštila je Dušica Miki odluku, zbog čega je on bio i te kako uzbuđen, a njegovom ocu su potekle suze, jer su ga obuzele emocije.


Povezane Najnovije vesti