ZADRUGA – NAJNOVIJE VESTI: Novi Zadrugari su Katarina Ristić, Jelena Krunić i Eleonora MiljkovićVečeras će velelepno imanje u Šimanovcima naseliti tri nove zadrugarke, a jedna od njih je novinarka Katarina Ristić. Ona u rijaliti “Zadrugu 2” ulazi kao devojka koju je Tomislav Panić spominjao nekoliko puta u svojstvu njegove bolje polovine.

Toma je do pre nekoliko dana pozdravljao Katarinu, a nije je zaboravio čak ni kad je u njegov život ušla Olja Bajrami i preokupirala njegove misli, zbog čega je pevačica izrazila želju da bi volela da je upozna, pa će večeras dobiti priliku za to.

je obeležila prethodnu sezonu ovog zabavnog programa romansom sa Nemanjom Đerić Đeksonom koja je kratko trajala. Osim toga, i žestokom svađom sa Nadeždom Biljić, koja je izjavila da će napustiti rijaliti ukoliko ona uđe.

Još jedna učesnica koja će se useliti na velepno imanje nadomak Beograda jeste atraktivna Makedonka Eleonora Miljković. Ona je završila pravo i jedna je od tri dame koje su od večeras učesnice “Zadruge”.

Ona se predstavila kao neko ko je veoma smeo i obećala je da će u najgledaniji rijaliti u regionu doneti mnogo pozitivne energije.


Povezane Najnovije vesti