ZADRUGA – NAJNOVIJE VESTI: Novi učesnici su Jelena Golubović, Jovana Tomić Matora i Ana KoraćPAŠĆE IM MRAK NA OČI KAD JE BUDU VIDELI: Nju zovu VELIKIM RIJALITI IGRAČEM i ona je NOVI UČESNIK ZADRUGE!

Druga sezona najgledanijeg rijalitija u regionu, “Zadruge”, počela je pre skoro dva meseca, a dešavanja u njoj počela su opasno da se zahukvataju.

Ljubavne veze, svađe, zameranja, ogovaranja, prepirke koje skoro prelaze u fizičke sukobe, doprinele su tome da se učesnici malo bolje upoznaju i već svi imaju jasan stav jedni o drugima.

To je slučaj i sa onima koji su ih gledali napolju, a koji su želeli da uđu u rijaliti, pa su se pripremali upoznajući dobro buduće cimere.

Taj domaći zadatak sigurno je obavila i , koja je od večeras nova učesnica velelepnog grada u Šimanovcima.

NAPRAVIĆE LOM: Nova zadrugarka ulazi sa obećanjem da će NASTAVITI RAT SA LUNOM I MARKOM, A NI OSTALE NEĆE ŠTEDETI!

Posle prve sezone “Zadruge”, mnogi učesnici nastavili su da privlače pažnju javnosti koja ni danas ne jenjava. To je slučaj i sa zadrugarkom koja je ostala u žiži interesovanja zbog svoje istopolne veze.

Naime, od večeras je nova učesnica rijalitija koji pomera sve granice i , koja je u prvoj sezoni uspela da osvoji srce svoje cimerke Sanje Stanković, koja je večeras došla sa njom u Šimanovce kako bi je ispratila i poslednja se pozdravila sa njom.

Matora je neposredno pred odlazak u studio izjavila da će u Zadruzi nastaviti ratove koje je započela u prvoj sezoni, sa Lunom Đogani i sa Markom Miljkovićem, čime je najavila buru pred kamerama.

MUŠKARCI ĆE SIGURNO ODLEPITI ZA NJOM: Nova učesnica Zadruge zavodila je u prethodnoj sezoni, a ni sada joj MNOGI NEĆE ODOLETI!

Prva sezona “Zadruge” napravila je od mnogih učesnika zvezde koje su postale tražene na svim poljima javnog života.

Nekima popularnost nije počela da opada ni posle četiri meseca od izlaska iz najgledanijeg rijalitija u regionu, a to je slučaj i sa novom učesnicom, koja će od večeras golicati maštu muškog dela ukućana i gledalaca.

Radi se o Ani Korać, koja je u prvoj sezoni važila za jednu od najatraktivnijih učesnica, a koja će i sad sigurno pomutiti um onima koji su tamo.

izvor: pink


Povezane Najnovije vesti