ZADRUGA – NAJNOVIJE VESTI: Mika i Giba su ponovo učesnici Zadruge, a izbačena je…Luna Đogani, Zerina Hećo i Jelena Krunić su danas dobile tajni zadatak da se maskiraju u Čarlijeve anđele i pronađu uljeza u Beloj kući. Na specijalnom zadatku je bio Branislav Radonić Brendon koji je takođe imao zadatak da pronađe uljeza.

Po dolasku Ognjena Amidžića, njihova tajni izazov je bio obelodanjen.

Naš zadatak je bio da pronađemo uljeza, da se ponašamo kao Čarlijevi anđeli – rekle su zadrugarke uglas.
Mi smo pronašle uljeza. To je Brendon. On se danas ponašao kako do sada nikada nije. Pričao nam da smo lepe, dolazio je često kod nas. Kada smo pokušale da se svađamo sa njim, on nije želeo – otkrila je Luna.

Nakon njih, oglasio se Brendon koji je takođe rekao da su se njih tri ponašale veoma čudno i da smatra da su one uljezi.

One su se vrlo čudno ponašale. Moj konačan odgovor je da su uljezi Luna, Zerina i Jelena – rekao je Brendon.

Ognjen je rekao da su oni bili neuspešni u svom zadatku i na video-bimu je pušten snimak gde su mogli videti da je zapravo uljez , koji se sedam dana pretvarao da je Giba.

Zadrugari su istovremeno bili šokirani ovim saznanjem, a isto tako i presrećni zbog njih dvojice.

Voditelj je saopštio Miki da je uspešno obavio svoj zadatak i da će on i njegov brat blizanac Giba od večeras ravnopravni učesnici rijalitija “Zadruge 2” a ostali ukućani su mu uputili čestitke.

Nominovani ukućani za izbacivanje bili su Eleonora Miljković i Lazar Čolić Zola. Gledaoci Televizije Pink glasali su i odlučili ko od njih dvoje napušta najgledaniji rijaliti “Zadrugu 2”.

Nakon što su odigrali igricu u kojoj su morali da lopticama obaraju limenke, bolja je bila Eleonora kojoj su duplirani glasovi. Rezultat je bio 61% glasova za Zolu i 39% glasova za Eleonoru.

Zadrugari su se pozdravili sa njom, a Miljana Kulić je ispustila uzdah olakšanja zato što se neće rastajati od svog dečka Zole.


Povezane Najnovije vesti