ZADRUGA – NAJNOVIJE VESTI: Izbačena je Nevena, a novi gazda je…Nedelja uveče rezervisana je za izbacivanje iz “Zadruge”. Ovoga puta je čak troje zadrugara nominovano.

Zbog agresivnog ponašanja, prva nominovana je Suzana Perović. Ukućani su od dva potrčka, Miljane Kulić i MC Damira, odlučili da reper ide u izolaciju, a od strane publike nominovana je bliznakinja, .

Veliki šef svake nedelje iznenadi zadrugare kreativnom igrom nakon koje će pobedniku duplirati glasove publike. Ognjen Amidžić je i ove večeri objasnio igru koja se sastojala iz toga da reketom moraju ubaciti lopticu u posudu ispred njih.

Nakon održane igre pobedu je odnela Nevena Arsić pa je nakon dupliranja odnos glasova izgledao 48%, 38 % i 14%. MC Damiro je imao najveću podršku glasača, posle njega Suzana Perović. Nažalost, odlukom Vaših glasova zadrugarka koji definitivno napušta imanje je Nevena Arsić.

Njeno izbacivanje je teško podnela njena sestra bliznakinja koja je bila vidno potresena zbog toga.

Sinoć je odlukom glasova publike zauvek napustila rijaliti Nevena Arsić koja je u Beloj kući ostavila svoju sestru bliznakinju Miljanu Arsić.

Njih dve su se rastale u suzama, a onda je ukućanka u studiju ispričala sve o svojim utiscima koje je stekla tokom jednomesečnog boravka. Međutim, ona je za kraj svog učešća napisala i pismo gde je izabrala novog vođu, a to je i stiglo na adresu Bele kuće.

Dragi moji, želim vam svima da budete ljudi. Čuvajte mi moju ljubav i moje sve, pokaži im šta znaš. Miljana, uzdigni se iznad svih. Ponosna sam, volim te – napisala joj je sestra Nevena.


Povezane Najnovije vesti