STANIJA NAPUSTILA ZADRUGU, VLADIMIR NAPUSTIO SRBIJU, koja je već više od mesec dana stanarka najimpresivnijeg rijalitija u regionu, morala je danas da napusti velelepono imanje u Šimanovcima.

Naime, ona se prehodnog dana požalila Nikoli Bokunu na zdravstvene probleme koje ima, zbog čega je izašla na kontrolu.

Nakon što su urađene potrebne analize, ispostavilo se da je starleta bila u pravu kada je posumnjala da rezultati neće biti dobri.

Stanija se zbog toga za sada neće vraćati u rijaliti, nego će se odmah uputiti u Ameriku na hitnu intervenciju, a ukoliko oporavak bude tekao kako je planirano, postoji mogućnost da će ona ponovo postati stanar “Zadruge”.

Bivši učesnik “Zadruge” rešio je da posle diskvalifikacije iz rijalitija napusti Srbiju i vrati se u rodnu Crnu Goru. Iako je najavio da će se povući na neko vreme, te da se neće oglašavati, Tomović nije mogao da ostane nem na brojne spekulacije o njegovom odlasku iz Srbije, pa je rešio da progovori budući da su se društvenim mrežama proširile čak i informacije o njegovom navodnom hapšenju, koje je demantovao.

Živ i zdrav stigoh u Crnu Goru. Nije bilo nikakvih hapšenja niti bilo kakvih neprijatnosti, tako da više ne morate da širite takve dezinformacije. Živi bili – poručio je Tomović putem Instagrama.


Povezane Najnovije vesti