SCANDAL NOVINE: Kija i Sloba priznali sve: Volimo se, od razvoda nema ništa! Trudna ljubavnica Darka Lazića! Zašto se pljuju Rada i Zorica?zbog svadbe Prijovićke i Filipa ZAKUPIO CEO HOTEL U BEOGRADU ZA GOSTE!
– 20 privatnih aviona, stižu dva šlepera cveća i 1.000 flaša šampanjca

Zbog ovoga su se posvađale na Zadrugoviziji – PLJUVANJE TRAJE GODINAMA!
NEMAŠ HITOVE, MISLIŠ SAMO NA MOMKE! – Nikada nećeš napuniti Arenu, siktala je Zorica na Radu!

REŠENE SVE TAJNE posle osam meseci KIJA I SLOBA PROGOVORILI za !
: SLOBA ME JOŠ UVEK VOLI! NAŠ ODNOS ĆE BITI SAVRŠEN!
: NE ŽELIM RAZVOD! OVO JE SADA NEKA NOVA KIJA!

ŠOKANTNO! LJUBAVNICA DARKA LAZIĆA TRUDNA – Neće da abortira! Hoće pare!

DUŠKO MALTRETIRAO ANDRIJANU I VAN ZADRUGE! Morala je da stoji mirno kada je zove, braći i sestri je bila i otac i majka, rintala je da ih prehrani!

Kijina majka progovorila o odnosu Kije i maćehe!

Mitar Mirić opleo po žiriju Zvezda Granda!

Kako su se pomirile i !

Majka Miljane Kulić otkrila ko su psihopate u Zadruzi!

Kako je Snežanu Đurišić dečko stesao?!

Kebina ćerka neće očevo prezime!

FOTO: Matora DEBELA I DLAKAVA!

Kupite SCANDAL! Posle OSAM MESECI KIJA I SLOBA EKSKLUZIVNO ZA SCANDAL! OTKRILI CELU ISTINU: Sloba me još uvek voli! Sloba: Ne želim razvod! (VIDEO) Samo u novom broju najtiržanijeg i najčitanijeg tabloida na Balkanu EKSKLUZIVNI INTERVJU KIJE KOCKAR I SLOBE RADANOVIĆA – KONAČNO SU OTKRILI SVE! REŠENE SVE TAJNE posle osam meseci KIJA I SLOBA PROGOVORILI za SCANDAL! Kija: SLOBA ME JOŠ UVEK VOLI! NAŠ ODNOS ĆE BITI SAVRŠEN! Sloba: NE ŽELIM RAZVOD! OVO JE SADA NEKA NOVA KIJA! zbog ovoga su se posvađale na Zadrugoviziji PLJUVANJE TRAJE GODINAMA! NEMAŠ HITOVE, MISLIŠ SAMO NA MOMKE! – Nikada nećeš napuniti Arenu, siktala je Zorica na Radu! ŠOKANTNO! LJUBAVNICA DARKA LAZIĆA TRUDNA Neće da abortira! Hoće pare! Boba Živojinović zbog svadbe Prijovićke i Filipa ZAKUPIO CEO HOTEL U BEOGRADU ZA GOSTE! – 20 privatnih aviona, stižu dva šlepera cveća i 1.000 flaša šampanjca DUŠKO MALTRETIRAO ANDRIJANU I VAN ZADRUGE! Morala je da stoji mirno kada je zove, braći i sestri je bila i otac i majka, rintala je da ih prehrani! OTKRIVAMO JOŠ I OVO! Kijina majka progovorila o odnosu Kije i maćehe! Mitar Mirić opleo po žiriju Zvezda Granda! Kako su se pomirile Karleuša i Goga Sekulić! Majka Miljane Kulić otkrila ko su psihopate u Zadruzi! Kako je Snežanu Đurišić dečko stesao?! Kebina ćerka neće očevo prezime! FOTO: Matora DEBELA I DLAKAVA! #scandalrs #scandaltabloid #scandal #scandalmagazin #kija #kristinakockar #zadruga #sloba #slobaradanovic #andrijanaradonjic #duskoradonjic

A post shared by SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) on

izvor:


Povezane Najnovije vesti