OPLJAČKAN SAŠA POPOVIĆ! ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRANDAObijena vila Saše Popovića, lopovi odneli samo jednu, ali vrednu stvar!

Kuća direktora “Grand” produkcije Saše Popovića našla se na meti lopova, a kako saznajemo iz vile na Bežanijskoj kosi odnet je sef.

Supruga Saše Popovića, , prethodne noći slučaj je prijavila policiji, koja traga za lopovima.

Druženje kreće u 15h! Provedite popodne uz #ZvezdeGrandaSpecijal 🎤🎶

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

Iz vile Saše Popovića prethodne noći je, kako smo ekskluzivno objavili, odnet ceo sef, a policiju je pozvala Sašina žena Suzana Jovanović. Naša ekipa na licu mesta, na Bežanijskoj kosi, zatekla je tri inspektora koji su ušli u kuću Popovića, a kako smo uspeli nezvanično da saznamo lopovi su u kuću upali preko igrališta, pa preko zida. Uprkos visini zida i žici uspeli su da upadnu na imanje, a policija traga za razbojnicima.

Press služba Grand produkcije oglasila se povodom pljačke kuće Saše Popovića koja se desila tokom prethodnog dana.

– Tokom prethodne noči porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom iz doma dirketora Grand produkcije odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović – kažu sa Granda.

– Naglašavmo da nije istina da je iz kuče odenesena i određena suma novca, budući da direktor Granda papire od vrednosti i novac drži u banci. Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je reč o ovoj temi. Molimo sve predstavnike medija da imaju razumevanja da je reč o privatnoj stvari Saše Popovića i njegove porodice, te da u cilju dalje istrage ne treba davati mesta senzacionalnim i neistinitim vestima – zaključuju sa Granda.

Najlepše nedeljno popodne je sa nama! #ZvezdeGrandaSpecijal 🔥

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

Suzana Jovanović prva je primetila da je iz njihove vile na Bežanijskoj kosi nestao sef, kao i nekoliko skupocenih satova vrlo bitnih članovima njene porodice.

Suzana je o krađi odmah obavestila policiju koja je stigla na lice mesta, a u trenutku pljačke u porodičnoj kući nije bilo nikoga.

Lopovi su, pretpostavlja se, bili vrlo upućeni u kretanje ukućana, pa su krađu, kako nezvanično saznajemo, obavili u periodu kada je Suzana bila na snimanju emisije na Grandu.

Suzana je na snimanju prve emisije Lee Kiš na Grand televiziji bila vrlo raspoložena, ni ne sluteći šta se dešava u njenoj i Sašinoj kući.

izvor: telegraf


Povezane Najnovije vesti