Mia Borisavljević IZAŠLA IZ PORODILIŠTAporodila se u 20. marta i na svet donela svoje prvo dete, devojčicu kojoj su njen izabranik, Bojan Grujić, i ona rešili da daju ime Ema. Odmah posle porođaja, ona je podelila prve utiske:

Sve je proteklo u najboljem redu. Ema i ja smo dobro, ona je zdrava devojčica od 3.650 grama. Malo je reći da smo presrećni – izjavila je Mia.

Danas, nešto pre podneva, ponosni tata došao je po svoje dve dame u porodilište “Narodni front”, noseći u ruci nosiljku za bebu. On je samo projurio pored okupljenih novinara kako bi što pre otišao po svoje devojke.

Nekih sat vremena kasnije, ruku pod ruku sa Bojanom, izašla je i Mia, sa velikim osmehom na licu, u crnoj odevnoj kombinaciji preko koje je nosila crveni kaput i sa velikim naočarama.

Sve je super, osećamo se dobro. Osećaj ne može da stane u reči. Imam pomoć oko bebe, majka je tu, pa ćemo se organizovati – izjavila je presrećna pevačica.

Dragi drugari,juce u 5:37h je na svet stigla Bokijeva i moja devojcica Ema Grujic💕 teska 3.650 i dugacka 54cm .Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabelezila moja doktorka @drmihajlovicsladjana Sladjana Mihajlovic,koja je vodila trudnocu od pocetka i bila u svakom momentu uz mene do samog kraja. Hvala ti Sladjo❤ Hvala i celom timu doktora iz Narodnog Fronta koji su bili spremni u pola noci i neizmerno prijatni i profesionalni. Posebno da se zahvalim i @maticnecelije Ceracell maticnim celijama ,za uspesno obavljen zadatak😊👍 i anesteziologu Zeljku Pavlovicu koji je bio od kljucnog znacaja.❤Drage devojke ,divan je osecaj biti mama i vredi svakog bola ! Dragi prijatelji,lepo se provedite veceras i popijte koju i za mene🥂 vole vas vasi Mia💕 Ema👼🏻 i Boki🤵@bojanbokigrujic

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on


Povezane Najnovije vesti