Luka Lazukić pretukao Natašu Bekvalac – najnovije vestiNatašu Bekvalac je u domu na Dedinju je pretukao .

se sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena sestra Kristina. Kako saznajemo, Nataša je rekla da se javlja jer ju je muž pretukao.

Slučaj nije prijavila policiji kada se to desilo, a pretpostavlja se da je policiji javljeno kada je došla kod lekara. Pevačica je, kako je rečeno, odlučila da protiv supruga podnese krivičnu prijavu.

– Nataša je jutros sedela uplakana sa Kristinom i dvojicom policajaca na klupici ispred Urgentnog centra – kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako “Pink” prenosi, pevačica je izjavila da joj se suprug pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje, a ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke.

Nataša je zatim probudila muža i došlo je do svađe između njih dvoje, a nakon verbalnog konflikta, Luka je pretukao pevačicu.

NATAŠU PRETUKAO MUŽ Dobili smo oca Luke Lazukića i dao nam je NEČUVENU izjavu

Pozvali smo oca Luke Lazukića, Radomira, koji je na naše pitanje da li se čuo sa sinom i kako se osećaju, odgovorio potpuno nečuvenim komentarom. Odmah je bilo jasno da je slagao, budući da je Nataša bila u Urgentnom centru čitavo pre podne i da se nisu videli:

– Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovde sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem – rekao je Radomir Lazukić, iako se u tom trenutku nalazila u Urgentnom centru.

POSLEDNJI ZAJEDNIČKI SNIMAK U JAVNOSTI Nataša i Luka su izveli ćerkicu iz porodilišta i evo šta je tada rekla

Nataša Bekvalac 28. februara porodila se i na svet donela ćerkicu Katju iz bračne zajednice sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Nekoliko dana kasnije, Luka je došao džipom po Natašu u privatnu bolnicu, odakle ju je izveo nakon sat vremena.

NAKON ŠTO JE NANEO NATAŠI POVREDE: Luka Lazukić otišao u stan kod roditelja!

Luka Lazukić je jutros naneo povrede svojoj supruzi Nataši Bekvalac, sa kojom je nedavno dobio ćerku Katju. On je navodno kući došao u alkoholisanom stanju, pa je svoju suprugu udario pesnicom u glavu i ostavio joj modricu na oku. Posle neprijatnosti koju je priredio, on je otišao u stan svojih roditelja na Novom Beogradu.

izvori: kurir/blic/pink


Povezane Najnovije vesti