Kija Kockar govori o operaciji, se.ksu Ane i Slobe, o Karleuši i Ceci, o Luni, MRŽNJI koju oseća na estradi…vratila se poslu nakon operacije benignog tumora i upoznala novu ministarku Jovanu Pajić, sa kojom se našla na bini.

“Moj prvi nastup posle operacije super je prošao iako još uvek imam konce. Rana me nije bolela i sada idem punim gasom. Svaki vikend mi je zakazan, a kada skinem konce, biće mi mnogo lakše. Prvi put sam nastupala sa Jovanom i super je devojka, komunikativna i uvek spremna da pomogne, mislim da je ona pun pogodak, prava ministarka. Ja već od decembra krećem da nastupam sa svojim bendom, a Ministarke su bile moje prateće pevačice. Možda je pojedinima to smetalo, ali meni lično niko nije rekao”, kaže Kija.

Da li je konačno sve u redu sa tvojim zdravljem?

“Sve je kako treba, bila sam na kontroli i sad čekam da mi izvade konce. Ožiljak je baš na dekolteu i videće se. To će me uvek vraćati u taj težak period, ali iz ovog problema sam mnogo naučila, to mi je bila opomena. Kada sam išla na operaciju, nisam razmišljala o estetici nego o ženama koje nakon operacije moraju na terapije i zračenja. Ja sam imala sreću što je tumor bio benigni.”

Ko ti je pružio podršku?

“Svi, zaista. Sa Milanom Stankovićem sam se čula privatno i pitao me je kako sam. Svi bili uz mene, a ja nisam želela da se diže prašina jer sam živa i zdrava.”

Jel ti Milan Stanković pomaže da se snađeš u žiriju?

“Pa ne pomaže, on je skroz na drugom kraju, pored mene je Leontina i sa njom najviše komuniciram. Ona je stvarno super osoba bez kompleksa. Ma svi su me prihvatili.”

Slobu baš prozivaju što je ušao u Zadrugu da peva.

“Ja nikad ne bih ušla u rijaliti, ni kao pevačica ni kao takmičar. Ja sam bila tamo iz svima poznatog razloga, pobedila sam i sada je vreme za neke nove ljude. To šta Sloba radi jeste njegova stvar i citiraću ga: „Ja svakome želim sve najbolje u životu.“ On više nije moj muž, ako se pomiri sa Lunom, nema veze, to nije moj svet, to je završena priča.”

Kako završena a dolazi ti u bolnicu i stan?

“On za mene emotivno ne postoji, nastavila sam svoj život, a drago mi je što mogu da imam kontakt sa njim. To je dokaz da sam neke stvari ostavila iza sebe i ne vidim zašto nas dvoje ne bismo mogli da budemo okej.”

U Zadruzi su mu dve bivše – Ana Korać i Luna Đogani?

“Ja tamo ne vidim nijednu bivšu devojku, znamo šta u normalnom svetu znači biti nečija devojka.”

Onda su one ljubavnice?

“Ne znam šta su bile, ali devojke sigurno nisu. Možda su izmislili nove nazive, ali nisam u toku.”

Povredilo te je kada si saznala da je tvoja drugarica Ana spavala sa Slobom. Zato si je i otpratila sa instagrama?

“To je moja lična stvar i ne bih to komentarisala. Ne želim da se to provlači kroz novine jer mi takav publicitet ne treba, to ostavljam ovima koji su u rijalitiju.”

Hoćeš nastaviti druženje sa Anom posle Zadruge?

“No comment.”

Neda Ukraden kaže da imaš ogroman nezaslužen publicitiet.

“Ja nisam zvala novinare već su oni zvali mene i ne vidim ništa loše u tome. Krivo mi je što je Neda dobila naslov sa mojim imenom, a ne sa njenom nagradom za životno delo. Ja tu ženu ne poznajem, ali mnogo je poštujem, ona je legenda i moja mama je obožava. Žena koja u tim godinama izgleda bolje nego neke osobe koje su moja generacija, koja odlično peva i ima čak dva fakulteta zaslužuje svaku pohvalu. Ne zameram nikome ništa, ali ko ne želi publicitet ne mora da me spominje.”

Viki kaže da nije čitala tvoju knjigu i ne zna kako to nastupaš sa samo dve pesme.

“Viki Miljković ne prati moju pevačku karijeru i nije čitala moju knjigu, ali gleda moje slike jer me je zapratila na instagramu. Viki je meni kul osoba, ne zameram joj ništa. Svako ima pravo da kaže bilo šta i drago mi je što pomažem ljudima da dobiju poneki naslov.”

Jel tačno da si bila u kontaktu sa Darkom Lazićem pre samog udesa?

“Sa njim se nisam čula dugo i drago mi je što se oporavlja. Vožnju u alkoholisanom stanju ne opravdavam. Ja to ne radim i ne treba niko da seda u kola pijan jer osim što ugrožava sebe, ugrožava i život drugima.”

izvor: svet


Povezane Najnovije vesti