Karleuša peva ZAJEDNO sa Bubom i Džalom na DOČEKU NOVE GODINEnastupiće na istoj bini sa Bubom Korelijem i Džala Bratom pred Novu godinu 31. decembra na Novosadskom sajmu. I to ne bi bilo ništa čudno da upravo pop diva i ovaj rep dvojac nisu pre nekoliko dana ušli u otvoreni rat kada su razmenili niz uvreda.

Za ovo neviđeno čudo vlada nenormalno interesovanje, a publiku zanima kako je Karleuša pristala da nastupi na istoj bini gde i oni nakon svega što su izrekli.

– Organizator je došao na ideju da spoji nespojivo. Zakazao je nastup Bube i Džale, ali i Jelene, koji su ljuti neprijatelji. Zamisao je da oni pevaju od 13 do 15 časova, a Jelena od 15.30 do 17.30 pošto su i jedni i drugi zakazali novogodišnju noć na koju moraju da stignu – govori dobro obavešten izvor i nastavlja:

– Organizatorima je trebalo vremena da ubede JK da pristane, a honorar koji su joj ponudili nije mogla da odbije. Oni su svesni da će ovaj nastup baciti u senku bukvalno sve novogodišnje nastupe i da će zaraditi mnogo novca. Međutim, zbog novonastale situacije između Karleuše i Bube organizatori se hvataju za glavu. U problemu su da neko od njih ne napravi neku scenu ili da se ne desi neka nepredviđena okolnost, zbog čega su svakodnevno na vezi sa njom i reperima. Pokušavaju na sve načine da smire situaciju. Svakako, za sada niko nije otkazao svoj angažman, tako da je izvesno da će i reperi i Karleuša ispoštovati dogovor – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Jelena je voljna da nastupi na sajmu tokom dana zato što je u pitanju koncert, a ne klasična tezga, budući da u prostor može da stane više od 10.000 ljudi, pa je u mogućnosti i da osmisli spektakl o kome bi se pričalo. Prema tvrdnjama upućenih, ona je organizatorima rekla da ne dolazi u obzir da je najavljuju sa njima na istom plakatu, što organizatorima stvara ozbiljnu glavobolju kako izreklamirati koncert.

Jelena Karleuša će pored Novosadskog sajma, na kojem će pevati tokom dana, nastupiti u najluđoj noći u jednom beogradskom hotelu. Pop diva će za ova dva nastupa inkasirati više od 50.000 evra.

izvor: svet


Povezane Najnovije vesti