GOLA SEVERINA: Nakon novih fotki otkazan nastup u Nirnbergu, a oglasio se i Sevkin menadžer

GOLA SEVERINA: Nakon novih fotki otkazan nastup u Nirnbergu, a oglasio se i Sevkin menadžer


Kojić pre četrnaest godina našla se u žiži skandala o kojem i dalje bruji Balkan – tada je u javnost dospeo njen snimak sa Milanom Lučićem, što se u ogromnoj meri odrazilo na njen privatni, ali i profesionalni život. Pevačica je mesecima bila u depresiji i, prema sopstvenom priznanju, izbegavala je da izlazi iz kuće jer se plašila osuda javnosti, a četrnaest godina kasnije Balkan ponovo se našla u središtu skandala.

Krajem avgusta procurile su njene fotografije nastale u jednoj hotelskoj sobi, povodom čega se Seve nije oglašavala. I taman kada se, bar prividno, zaboravilo na Severinine snimke, usledili su novi, još eksplicitniji fotografski zapisi na kojima je pevačica kao od majke rođena!

Na novim fotkama, koje su preplavile društvene mreže, vidi se obnažena Severina u nikad provokativnijim pozama, a za sada nije poznato kome ih je slala.

Nakon što su fotografije Severine Kojić na kojima je potpuno gola dospele u javnost, pevačica je otkazala nastup.

Svoje fanove o tome ona je obavestila putem Fejsbuka, a nastup je trebalo da bude održan večeras u jednom gradu u Nemačkoj.

– Večerašnji nastup u klubu je odložen. Zahvaljujemo organizatorima u Nirnbergu i svima vama na razumevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebalo da bude prvi nastup Severine u Nirnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravno veče. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa – glasi saopštenje na društvenoj mreži Fejsbuk.

Osim toga, oglasio se i njen menadžer Tomislav Petrović, koji tvrdi da je sve montaža.

– Kao i u slučaju od pre mesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severininog partnera i kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže i u kojoj se ne biraju sredstva – tvrdi Petrović.

Severina vodi nekoliko sudskih sporova s Milanom Popovićem (51), a na sudu su bili i zbog starateljstva nad šestogodišnjim sinom Aleksandrom. On je već ranije rekao da nema nikakve veze sa ovim fotografijama.

– Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kog tačno partnera je gospodin Petrović mislio kad je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? – rekao je tad Popović i nastavio:

– Fotografije koje su objavljene su verojatno iz iste serije fotografija nastale u 2014, kad smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom, pa smo imali potpuni prekid komunikacije i ja nisam mogao da imam ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mojega sina gola u kompromitirajućim pozama, te za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našega sina – izjavio je Popović.


Povezane Najnovije vesti