TVOJE LICE ZVUČI POZNATO 2017: Peti pobednik je Nenad Pagonis #tlzpVečeras je na programu još jedna epizoda emisije “”.

Led je probila . Bebi je rekla da joj nije bilo lako, ali da je otpevala kao domaći zadatak.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde, vratila sam se na mesto zločina. Vi ste takva jedna legenda, da je bilo veliko zadovoljstvo slušati Vas.

Nisam mogla da verujem da ćete nastupiti u jednom ovakvom šouu, što dokazuje da ste pravi umetnik – rekla je Ana, koja je pobedila u prvoj sezoni TLZP.

Na scenu je potom izašao „trio fantastiko“ – , Leon i u ulogama Dženifer Lopez, Pitbula i Marka Entonija. Oni su bukvalno sve u studiju ostavili bez daha.

– Vas troje ste nas fascinirali, mislim da je ovo najbolji nastup koji sam gledao, i ako neko ovo prevaziđe to će biti čudesno. Leon iz emisije u emisiju napreduje, sve je bolji i bolji. Ovo je savršeno bilo i toliko si divan dečko sa pozitivnom energijom scenskom i nemoj to da menjaš. Bas si me oduševio danas! Pagonis, ovo je sigurno vrhunac poslednjih tvojih izvođenja, ovo je za koplje bilo bolje od svega najboljeg što si radio.

Stvarno si me oduševio i razgalio, bilo je tako divno. Edita, takav talenat sa ovakvom energijom, jedna tako krhka devojka da iznese, ti si bila motor ovog tria i iznela si jedno teško breme ovakve role. I to si uradila fenomenalno, ali opet veselo i opušteno, toliko se videlo da uživaš. Kapu skidam, bili ste vrhunski -rekao je Andrija ekipi.

Emocije su preplavile studio kada je Steva Anđelković izašao kao tragično nastradali Toše Proeski.

Đura je bio najviše pogođen:

– Hvala ti Stevane što si nas podsetio na jednog od najvećih vokala sa ovih prostora. Bilo je dirljivo slušati te. Ne može to svako, ti imaš stvarno anđeoski glas i doveo si nas u neke emocije sa tim fenomenalnim visinama. Beskrajno sam uživao u tvom nastupu – rekao je Đura, a Ana se složila:

– Toliko emocija, toliko dobre glume, toliko pevački izvanredno. Ja sam takođe uživala, na momenat sam sklopila oči i zaista me je ponelo sve to. Ti si u svakoj epizodi bio genijalan, pratila sam tvoje nastupe iz emisije u emisiju, i genijalan si, mnogo mi je drago što si ovde – rekla je Ana.

A onda, potpuni preokret. nastupio je kao Figaro u operi „Seviljski berberin“.

Leka je pokazao zavidne glasovne mogućnosti, ostavivši žiri bez reči.

Gaga Mićalović i bile su prezabavne kao Džej i Dara Bubamara u čuvenoj pesmi „Seksi ritam“. Nina se našalila sa njima:

– Bila si kao uključena u struju. Ja hoću večeras u grad sa vama.

je bio Tina Tarner, iako je na početku sezone poželeo sve, samo ne Tinu.

Pevao je legendarni hit “We don’t need another hero”, a pokupio je sve pohvale.

je oduševila sve kao Zorica Brunclik sa pesmom „A tebe nema“ koju je izvela u kafanskoj atmosferi.

Mira je bila preslikana Zorica, a žiri je uživao.

Nagradu od 1000 evra doniraće Čanji Luki, dečaku od 7 godina koji boluje od limfoblasne leukemije. #TLZP #PRVATV #NENADPAGONIS

A post shared by Tvoje Lice Zvuči Poznato (@tlzpsrb) on


Povezane Najnovije vesti