TVOJE LICE ZVUČI POZNATO 2017 – FINALE: Pobednik je Stevan Anđelković #tlzp

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO 2017 – FINALE: Pobednik je Stevan Anđelković #tlzp


pobednik je četvrte sezone šoua “”.

U revijalnom delu, pre samih finalista, TLZP su otvorili Mira, Bane i koji su skinuli nastup grume “Army of lovers”. Večerašnji gost u žiriju je , frontmen grupe “Magazin”, koji nije krio oduševljenje imitacijom.

– Žao mi je što nisam mogao ranije da dođem da glasam za vas – rekao je Tonči.

– Gde si bio do sada? – upitala ga je Mira u šali, dok se Tonči pravdao da je imao obaveze.

je prva nastupila kao finalista. Ona je imala zadatak da imitira Fredija Merkjurija. Pevačica privatno sluša Fredija, te je sama izabrala pesmu “Show must go on”. Publika je bila oduševljena i sve vreme je skandirala u studiju.

– Svaka čast za impresivnih 12 nastupa. Vidi se da si rasla uz njega (Fredija) – rekao je Đura na samom početku. se složio i čestitao Tijani jer je sjajan umetnik.

– Super je što si za finale izabrala Fredija Merkjurija, bila si sjajna – rekla je .

– Zaslužila si medalju za hrabrost, muški si to izvela – bio je jasan Tonči.

Leon je nastupio drugi imitacijom Sinana Sakića. Folker je inače Leonovo omiljen pevač, a izabrao je da njega imitira jer su sušta suprotnost.

– Svaka ti čast, zezao si se do samog kraja. Ti si jednoo otkrovenje, mislim da si ovde procvetao i da si od sebe dao najbolje – rekao je Andrija. Aleksandra je primetila da se Leon uzbudio kao kada je prvi put nastupio u TLZP.

– Svaka čast – bila je kratka pevačica. Tončija je interesovalo u kojoj imitaciji je najviše Leon uživao.

– Kendrik Lamar… mada i Keba – rekao je Leon.

odabarala je da imitira Bijonse. Inače, pevačica je pre početka finala za Alo! otkrila da je zbog ovog šou programa po prvi put osetila kakav je osećaj kada pevača izda glas.

– Nikad mi se nije dogodilo da izgubim glas. Osećala sam se kao bubnjar kome su svi prsti polomljeni… Izdalo me je i telo i grlo, ipak sada mi je dosta bolje i jedva čekam odmor – rekla je Edita, dok je koja je i pre finala primila infuziju zbog iznemoglisti ispričala da još dugo neće ići na odmor.

– Prvi put u životu sam primila infuziju zbog premora,ali ne mislim da je to nešto nenormalno.Mnogi ljudi koji se bave stresnim poslovima takodje završe na infuziji.Kada se završi šou ja nastavljam da radim na seriji ,,Istine i laži”,a od januara krećem sa snimanjem još jedne serije, tako da kod mene nema odmora – zaključila je za Alo! Dragana.

je za Alo!na početku snimanja TLZP-a izjavio da mu je motiv za učešće u ovom šou programu gubitak kilograma. Sada kada se sve završilo Vidaković je otkrio da su rezultati loši, ali da je zadovoljan.

– Smršao sam 300 grama,ali važno je da sam pokrenuo proces. Već smo se dogovorili da kroz nekoliko dana idemo u kafanu da sve proslavimo i drago mi je što sam upoznao nove drage ljude – rekao je Bane, a kik bokser se složio sa njim.

– Bila mi je čast da učestvujem u ovom programu,a sada se vraćam mojim treninzima koje sam zapostavio. Siguran sam da neću učestvivati u sličnim emisijama, jer samo ova ima humanitarni karakter što je meni najbitnije – zaključio je Pagonis.

Edita je bila po malo tužna jer se razbolela, ali niko joj to nije zamerio jer je tokom cele sezone bila sjajna.

– Samo mogu da kažem hvala za sve, večeras je bio samo vrhunac – rekao je zadovoljno Đura. Tonči je primetio da je Edita imala problem sa bubicom, ali zanemario je to i rekao da je bila fenomenalna. Andrija je imao samo reči hvale.

– Svaki tvoj nastup je bio kao finalan – rekao je glumac.

– Ja tvoj vokal nisam čula, mikrofon je bio smanjen, ali bez obzira na to ti si sjajna. Ti si ozbiljan ženski vokal, ozbiljna pevačica, što se men tiče, nisi morala ni da pevaš, ja sam ubeđena da ti možeš sve! Svaka ti čast – rekla je Aleksandra.

Četvrta po redu je nastupila Dragana Mićalović koja je izabrala da imitira Dženifer Lopez i njen nastup sa dodele američkih nagrada.

– Bila si fenomenalna, svaka čast – bila je kratka Radovićeva, a Andrija je dodala da je ovaj nastup bio šlag na torti.

– Sjajna energija, drži se toga. Odlično pevaš u dubinama – primetio je Tonči. Dragana se zahvalila žiriju i publici na glasovima. Nakon Gage nastupio je Stevan Anđelković imitacijom Elvisa Prislija. Svi su bili oduševljeni Stevanovim nastupom.

– Raduj se tom talnetu koji ti je Bog dao – rekao je Andrija kom se nastup veoma dopao. Aleksandra Radović smatra da je Anđelković potencijal i redak biser na domaćoj sceni.

– Elvi Prisli je bio kralj roka, ti si kralj TLZP-a – bio je jasan Đura. Tonči je priznao da oseća olakšanje jer ne mora da glasa.

– Ne znam šta ste pre radili, ovo je sjajno – rekao je hrvatski muzičar.

Nakon Stevanovog nastupa, Nina je rekla da su linije otvorene te je pozvala publiku da da glas svom favoritu. Posle ovih pet nastupa napravljen je presek. Posle prvog preseka najmanje glasova je imao Leon. Za prvo mesto se bore Tijana, Gaga, Edita i Stevan.

U revijalnom delu nastupio je Nenad Pagonis i , a nakon njihovih nastupa urađen je drugi presek glasova. Najmanje glasova publike imala je Dragana Mićalović i ona zauzima četvrto mesto u TLZP-u. Nakon toga, ubrzo je odrađen i treći presek posle kog je ispala Edita. Ona je zauzela treće mesto u četvtoj sezoni humanitarnog šoua.

Nekoliko minuta posle ponoći linije su se zatvorile. Nakon sabiranja glasova proglašen je pobednik četvrte sezone šoua “Tvoje lice zvuči poznato” – Stevan Anđelković. Pevač je osvojio ček na 25.000 evra.

– Nisam očekvao, zahvaljuem se svima. Jako je teško bilo, ovo je bio naporan šou, puno odricanja. Volim i ja vas, ovo smo osvojili svi zajedno – rekao je Stevan i otkrio da 25.000 evra ide deci oboleloj od raka.

https://www.youtube.com/watch?v=F0gez6lkOcQ

izvor: Alo


Povezane Najnovije vesti