SVET NOVINE! Lunino tajno pismo Veljku: Želim samo tebe! Ljuba ima plan da kidnapuje Aleksandri dete! Ana sa Ćazimom! Hapse Mrku, Ana ga ostavljaMajka Jelene Golubović OČAJNA: Jelena mora da operaciju, ne znam kako da je izvučem iz Zadruge!

EKSKLUZIVNE FOTKE! sa Ćazimom! ‘Njoj treba iskusni muškarac,’ kaže !

DRAMA! Hapse Mrku, BEKUTA GA OSTAVLJA!

ŠOKANTNO! otkriva: Znam za plan da Ljuba KIDNAPUJE DETE ALEKSANDRI! Hoće da je psihički UNIŠTI! je svesna da Ljuba želi da naudi njoj i bebi!

TAJNO PISMO koje je Luna Đoganiveljko poslala Veljku: SVE JE SAMO GLUMA, TEBE SANJAM NOĆIMA!

Evo zašto je poludeo! : Naida je sa mnogima u Sarajevu BILA U ŠEMI!

NOVI BROJ SVETA JE NA SVIM KIOSCIMA! ŠOKANTNO! Karađorđe otkriva: Znam za plan da ljuba KIDNAPUJE DETE ALEKSANDRI! Hoće da je psihički UNIŠTI! Aleksandra je svesna da Ljuba želi da naudi njoj i bebi! EKSKLUZIVNE FOTKE! Ana sa Ćazimom! ‘Njoj treba iskusni muškarac,’ kaže Ćazim Osmani za novi broj SVETA! TAJNO PISMO koje je Luna poslala Slobi: SVE JE SAMO GLUMA, TEBE SANJAM NOĆIMA! Celo pismo pročitajte u novom broju SVETA! Majka Jelene Golubović OČAJNA: Jelena mora da operaciju, ne znam kako da je izvučem iz Zadruge! DRAMA! Hapse Mrku, BEKUTA GA OSTAVLJA! Evo zašto je Gastoz poludeo! Dalila: Naida je sa mnogima u Sarajevu BILA U ŠEMI! SKANDALOZNE INFORMACIJE I TAJNE POZNATIH POTRAŽITE U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA, 10. novembra!

A post shared by SVET (@svet_rs) on


Povezane Najnovije vesti