GLAVNA VEST U TURSKOJ Razvode se Emina i Mustafa, a evo šta ona kaže na tou braku su od 2008. godine. Imaju dvojicu sinova – Jamana i Javuza. Mediji se utrkuju ko će pre preneti vest o ovoj porodici, a najnovija koja je na nekoliko strana tabloida jeste da se razvode.

Par navodno ima problema u braku i dugo se već nigde ne pojavljuju zajedno. Kako prenose mediji, navodne sve češće svađe dovele su do toga da počnu da razmišljaju o razvodu. Mustafu su optužili da Eminu vara sa jednom pevačicom.

Međutim, Emina i Mustafa su se pre nekoliko dana pojavili na otvaranju jednog šoping-centra, a Mustafa je tada za “Haberler” rekao:

– Imamo 14 godina saveza, tako da ima svakakvih vesti. Kada bih rekao da nemamo svađe i razmirice u braku, lagao bih. Međutim, ne sada i sve je u redu – rekao je Mustafa, dok se Emina osvrnula na ljubomoru.

– Ne postoji takva stvar. Ja sam voljna da je analiziram kad god i gde god da se pojavi – dodala je.

“Blic” je kontaktirao Eminu koja povodom priča o razvodu kaže:

– Kako u Srbiji, tako i u Turskoj, mediji su skloni senzaciji i nije ovo prvi put da pokušavaju da me razvedu. Svima iz moje okoline je poznato koliko sam u skladnom i lepom braku sa Mustafom! – rekla je kratko Emina.


Povezane Najnovije vesti