Evo kada se i gde udaje Nataša Bekvalac!

Evo kada se i gde udaje Nataša Bekvalac!


izgovoriće sudbonosno „da“ izabraniku Luki Lazukiću na svoj rođendan, 25. septembra, a kao i prethodna dva građanska braka, i ovaj će sklopiti bez prisustva roditelja, ali i bez ćerke Hane!

Panonska barbika se užurbano priprema za svadbu, koja će biti u luksuznoj vili na Ibici za tačno trideset ljudi. Pevačica će otputovati nekoliko dana pre venčanja na Ibicu, gde će organizovati devojačko veče, dok će ostali Natašini i Lukini gosti doputovati na ovu destinaciju tačno na dan svadbe.

– Luka i Nataša su razgovarali o tome i shvatili su da je najbolje da ne vode decu. Iako je prvobitna ideja bila da se na venčanju pojave Hana i njegova ćerka iz prvog braka Ira, njih dvoje su se ipak dogovorili da odustanu od te zamisli. Hani je počela škola, a Nataša ne želi da ona propušta obaveze koje ima. Devojčicu će čuvati Natašini roditelji, koji takođe neće prisustvovati venčanju, na kojem će od najbližih članova porodice biti samo sestre – kaže izvor.

Glavni problem Nataši trenutno predstavlja odabir haljine za . Iako se pisalo kako je već pronašla savršenu venčanicu, to zapravo nije tako. Pevačica je angažovala sve bliske prijateljice da se uključe u potragu za savršenom belom haljinom.

– Vrlo je moguće da će njena sestra Kristina, koja je inače zadužena za Natašine stajlinge tokom medijskih pojavljivanja, sašiti haljinu za nju – kaže izvor.

👫

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

izvor: alo


Povezane Najnovije vesti